Choď na obsah Choď na menu
 


Petičná akcia za záchranu PKO na BJD

27. 10. 2008

Iniciatíva Bratislava otvorene pokračovala aktívne v petícii za záchranu PKO,  aj počas  Bratislavských jazzových dní.

Za 3 dni sme vyzbierali vyše 1200 podpisov. Občania spontánne vyjadrovali svoj nesúhlas so zbúraním PKO. Našlo sa aj pár takých, ktorí by chceli, aby sa postavilo niečo modernejšie.

Ale drvivá väčšina účastníkov BJD, je za zachovanie PKO.

Vzhľadom k tomu, že nás pustili iba do chodby pred vestibulom, zatiaľ iba foto z tohto priestoru. 

 

Náhľad fotografií zo zložky Zbieranie podpisov na BJD v PKO 2008

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

kde vziať históriu?

(marián poor, 26. 5. 2011 21:35)

ako chceme mať pekne a funkčne udržiavané "staré" veci, keď všetko čo má viac ako 50-rokov zbúrame? kde je um a šikovnosť našich predchodcov. ako chceme poznať svoju históriu, keď nič historické po sebe nezanecháme? to sme už tak všetcia poblbli?

pragmatizmus

(Ján Zágoršek, 24. 5. 2011 16:11)

Mal by som byť najnostalgickejší z nostalgických. Počas asi šesťdesiadich rokov som tu absolvoval STOVKY tanečných podujatí a DESIATKY kultúrnych akcií. Bolo by síce dobré zachovať priechodnosť nábrežia, možno ponechať priečelie, ale: POKÝM NEBUDE ZABEZPEČENÉ DOSTATOČNÉ PARKOVANIE, tak ma tam nedostanete, ani keby tam vystupoval Gott zadarmo. Navyše keď hrozia tie pokuty mestu ... Postavme nové PKO na zelenej lúke.

PKO

(Ing. Ján Kekeňák, 9. 4. 2011 18:57)

Môj návrh:
Myslím, že do PKO chodila do tanečnej k Maestrovi Remišovskému celá generácia Bratislavčanov. Roky sa tam odohrávala Bratislavská lýra. Konali sa tam koncerty a vystúpenia mnohých spevákov a skupín.Veľtrh Incheba mal medzinárodnú povesť. Konali sa tam koncerty a vystúpenia mnohých spevákov a skupín. PKO je kus histórie Bratislavy. Bolo by hrubým barbarstvom zbúrať ho!