Choď na obsah Choď na menu
 


Olga Pietruchova:Neberte nam PKO blog Sme

27. 4. 2009

Neberte nám PKO

Bratislavský Park kultúry a oddychu sa chtiac-nechtiac stal súčasťou môjho života. Navždy sa budú s ním spájať moje spomienky na beániu, na to, ako uprostred noci v tme šľapeme v plesových šatách a lodičkách tunelom pod hradom smerom na Mladú gardu a na tancom rozcuchané účesy nám kvapká voda. Na výstavy Incheby, kde som ako chemička strávila hodne času a spoznala prvého manžela. Príjemné prechádzky po nábreží, koncerty, zábavy... to všetko sú nezabudnuteľné spomienky na mladosť, ktorá je neodvratne preč. Vyzerá to tak, že PKO ju bude čoskoro nasledovať.

Nejdem sa rozpisovať o kauze, ktorú určite poznáte. Nakoniec, výstižne ju opísali už iní - napr. Maňo Huba v článku Bratislavský pohár pretiekol. Prinášam aspoň pár fotografií z prostestného zhromaždenia na záchranu PKO, ktoré sa konalo na Deň Zeme - kde inde, v PKO.  Zvolala ho občianska iniciatíva Bratislava otvorene, na fotografii jedna z predstaviteliek Ľuba Trubíniová.

 

Viac na:

http://pietruchova.blog.sme.sk/clanok.asp?cl=191978&bk=28377

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zachovajte nám PKO!

(rumanska s rodinou, 26. 5. 2011 14:06)

Prosíme o zachovanie bratislavského PKO!
Ako p. Pietruchovej, tak aj námPark Kultúry a Oddychu strašne prirástol k srdcu, prežili sme tam prvé lásky, prvú tanečnú a rôzne iné kultúrne podujatia,(či ešte ako dieťa-pionierka, študentka alebo dospievajúca) neskutočné koncerty "Zlatý kľúč, Bratislavská lýra", kvetinové výstavy "Flóra"...
Veľmi pekne prosíme všetkých obyvateľov (aj dosťahovaných) Bratislavy,NEDAJME si
zobrať ďalšiu nostalgickú kultúrnu pamietku!!!!!
Vážený pán primátor hlavného mesta Bratislavy-dr. Ftáčnik, prosíme, nedopusťte zbúranie PKO!
Už bolo DOSŤ rôznych likvidačných aktivít našich tzv.bratislavčanov-prisťahovalcov, ktorí nemajú potuchy a tým aj rešpekt pred históriou našej krásnej Bratislavy.
Veríme v záchranu PKO!!!!!!!!!!!